هدف گاما از یکپارچگی چیست؟
هدف از ایجاد ارتباط بین نرم افزار گاما و سایر سیستمهای نرم افزاری ورود اطلاعات، بروزرسانی اطلاعات، رد و بدل کردن رخدادها بین شرکتهای مختلف، سهولت استفاده کاربران و … می باشد. شما با استفاده از یک یا تلفیقی از این روشها می توانید از اطلاعات و رخدادهای سایر نرم افزارهای خود در سامانه Help Desk گاما استفاده نمایید.
یکسان سازی پایگاههای داده
امکان sync دیتابیس گاما با سایر دیتابیس ها
نرمافزار Help Desk گاما این امکان را فراهم کرده است تا بتوان با سایر سیستمهای نرم افزاری از طریق پایگاه داده ارتباط برقرار نمود. هدف از این ارتباط که از طریق View پایگاه داده انجام می پذیرد، ورود اطلاعات و بروزرسانی آنلاین داده ها (بخشهای ساختار سازمانی، مخاطبان، تجهیزات و دارایی) از سایر سیستمهای نرم افزاری داخل نرم افزار گاما می باشد. گاما تجربه استفاده از این روش را با سامانه های زیر داشته است:
- اتوماسیون اداری برید
- اتوماسیون اداری چارگون
- همکاران سیستم
- سامانه حصور و غیاب کسرا
- اتوماسیون داخلی شرکتها
- …
ایجاد ارتباط از طریق وب سرویس
وب سرویسهای آماده گاما ارتباط با نرم افزارهای دیگر را به راحتی فراهم می کنند
این امکان وجود دارد اطلاعات و اتفاقات سایر سیستمهای نرم افزاری را با روش وب سرویس به راحتی وارد سامانه گاما نمود. به عنوان مثال در شرکت مخابرات اصفهان درخواستهایی که مشتریان ADSL از طریق تلفن گویا (VOIP) ایجاد می کنند به راحتی با یک وب سرویس به عنوان تیکت در سامانه گاما ثبت گردیده و وارد چرخه (فرایند) درخواست می گردد. یا مثلا در شرکت خطوط لوله و مخابرات استان تهران کاربران درخواستهای مرتبط با IT خود را در سامانه اتوماسیون اداری برید ثبت می کنند و جهت رسیدگی وارد نرم افزار گاما می شود تا واحد فناوری اطلاعات آن را اقدام نموده و پاسخ دهد.
برخی شرکتهایی که از وب سرویس گاما استفاده می کنند به شرح زیر می باشند:
- شرکت پتروشیمی فجر: حوادث و رخدادهایی که از طریق سیستم مانیتورینگ گزارش می شود از طریق وب سرویس در سامانه گاما ثبت می گردد.
- دانشگاه علوم بهزیستی: درخواستهای دانشگاه علوم بهزیستی از طریق وب سرویس به کارشناسان بیمارستان رفیده انتقال می یابد.
- شرکت مخابرات اصفهان: درخواستهای مشتریان ADSL به صورت خودکار وارد سامانه گاما می شود.
- شرکت خطوط لوله و مخابرات استان تهران: درخواستهای اتوماسیون برید وارد سامانه گاما می شود.
- …
استفاده از روش ایمیل (پروتکل ECE)
پروتکل ECE امکانی فراهم می کند تا بتوانید درخواستها را بین دو سامانه (بدون وجود شبکه داخلی) ارسال نمایید.
امکان ارسال و دریافت ایمیل و تبدیل آن به درخواست با استفاده از پروتکل ECE در سامانه گاما وجود داشته و شرکتهای زیر با توجه به عدم ارتباط شبکه بین شرکتهای سرویس دهنده و سرویس گیرنده با استفاده از این روش به راحتی درخواستهای خود را ارسال و دریافت می کنند:
- شرکت رمیس با بانک رفاه: درخواستهایی که از شعب بانک رفاه ثبت می گردد از طریق ایمیل به سمت شرکت رمیس ارسال شده و سامانه گاما ایمیل را به تیکت تبدیل کرده و برای مسئولین ارجاع می نماید.
- شرکت پارس سیستم شرق (DPS) با بانک مسکن: درخوستهای بانک مسکن به ایمیل DPS ارسال شده و وارد سامانه گاما می شود.
- پست بانک با سامانه مانیتورینگ: رخدادهایی که در سامانه مانیتورینگ شناسایی می شود از طریق ایمیل وارد گاما شده و به مسئول مربوطه ارجاع می شود.
- …
ارتباط با Active Directory
گاما اطلاعات تمامی کاربران را از AD خوانده و داخل نرم افزار ثبت می کند
یکی از مزایای فعال نمودن Active Directory علاوه بر ایجاد امکان Single Sign شدن (کاربران با حساب کاربری دامین خود لاگین می کنند)، امکان دیگری نیز فراهم می گردد تا فهرست تمامی کاربران با مشخصاتشان وارد سامانه گاما شده و دیگر نیازی به ورود اطلاعات و بروزرسانی کاربران خود در گاما نخواهید داشت. نکته جالب این است که اگر شما چند دامین داشته باشید نیز گاما اطلاعات تک تک کاربران هر دامین را برای شما پیدا خواهد کرد.
نمونه فرمهای مرتبط در گاما
قابلیتهای گاما ITSM
گاما ITSM دارای قابلیتهایی از جمله موارد زیر میباشد:
- مدیریت درخواست (Request Fulfillment)
- مدیریت تجهیزات (Asset Management)
- مدیریت انبار (Inventory Management)
- مدیریت پایگاه دانش (Knowledge Base Managemet)
- مدیریت توافقنامه سطح خدمت (SLA Management)
- مدیریت سرویسهای دورهای (PM)
برای آشنایی با دیگر قابلیتهای گاما ITSM، از صفحه ویژگیهای گاما دیدن فرمایید.